groepsfoto expant

Wie zijn we?

ExpAnt24 is een multidisciplinair team van onderwijskundig personeel, ergotherapeuten, logopedisten, kinesisten, psychologen,…

ExpAnt24 is het resultaat van een samenwerking tussen vijf scholen buitengewoon onderwijs in Antwerpen: BuBaO Het SasBuSO De TjalkSint-Jozef OV4Buso De Ark en BuSo Katrinahof.

Tel daarbij een goede samenwerking met mulitfunctioneel centrum Heder (voorheen DVC Sint-Jozef) en stel vast dat wij alle expertise in huis hebben om leerlingen T2/T4 die les volgen in het gewone onderwijs te ondersteunen.

We werken vanuit Antwerpen-Luchtbal, maar ons werkingsgebied is de ruime regio Antwerpen en een stukje Oost-Vlaanderen.

Wij zijn een kleinschalig en flexibel ondersteuningsnetwerk en kunnen vaak heel kort op de bal spelen en heel flexibel een antwoord bieden op een zorgvraag. Wij hechten veel belang aan het verdiepen en verspreiden van onze expertise. En onze werking gaat verder dan de ondersteuning van individuele leerlingen, leerkrachten of schoolteams. We bieden ook vormingen aan en beschikken over een eigen uitleensysteem met aangepaste materialen, hulpmiddelen en boeken.

Onze ondersteuners vormen samen ook een warm en hecht team die in alle vertrouwen expertise en ervaringen delen. Zo kijken we samen elke dag een beetje verder.